Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt sanisale.com gebruik van cookies.

FacebookInstagramLinkedInGoogle+Pinterest

Strategisch partner van AZ

Ook u kunt zich aansluiten bij de snelstgroeiende formule in badkamers en sanitair van Nederland.

Over Sanisale.com

De Sanisale.com formule verkoopt kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Onze formule is bewezen succesvol en staat voor een duurzame, transparante relatie tussen u, als zelfstandig ondernemer en de franchiseorganisatie. Sanisale.com investeert veel in de samenwerking met haar franchisenemers. Wij streven er naar om u maximaal te ondersteunen en optimale begeleiding te bieden bij de exploitatie van onze succesformule in uw eigen winkel.

Sanisale.com onderscheidt zich van concurrerende formules door onder meer haar mooie verzorgde showrooms, waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Onze showrooms variëren in grootte van 500 tot 900 m2, waarin we zeer kostenbewust een uitgebalanceerd, commercieel sterk assortiment kunnen aanbieden aan onze klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of consumenten zijn. Naast ons complete en veelzijdige assortiment met A-merken, kan Sanisale.com op bestelling uiteraard aan alle specifieke wensen van onze klanten tegemoetkomen.

Franchisenemer worden?

Anders dan concurrerende formules, staat de persoonlijke, lange en succesvolle relatie met u als volledig zelfstandige franchisenemer bij ons voorop. Zo kunt u er van op aan dat u bij Sanisale.com geen entree fee betaald en dat u niet wordt opgezadeld met onnodige voorraden of allerlei andere kosten. Door kostenbewust te ondernemen streven wij ernaar de drempel zo laag mogelijk te houden voor goede verkopers of bedrijfsleiders die met behulp van de snelst groeiende formule in Nederland graag zelf succesvol willen ondernemen.

Neem voor meer informatie contact op met Pieter Sopar op 06-11727191 of solliciteer on-line.