Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt sanisale.com gebruik van cookies.

FacebookInstagramLinkedInGoogle+Pinterest

Strategisch partner van AZ

Anders dan Megategel: Zowel in Amsterdam, Almere als Cruquius

Overal filialen

Bent u woonachtig in Amsterdam, Cruquius of Almere en zoekt u naar Mega Tegel filialen? U vindt Megategel niet in Almere en Amsterdam, maar alleen in Cruquius. Daarom kiest u voor Sanisale.com. Wij hebben overal filialen. Of u nou in het noorden of zuiden van Nederland woont, er is altijd een Sanisale.com filiaal bij u in de buurt.

Veel mogelijkheden

Bij Sanisale.com heeft u anders dan bij Mega Tegels zowel in Amsterdam, Almere als Cruquius veel mogelijkheden. U kunt bij ons namelijk kiezen uit verschillende stijlen en afmetingen. In tegenstelling tot Megategel kunt u in Amsterdam, Cruquius en Almere met onze sanitaire producten ook zelf uw droombadkamer ontwerpen.

Outletprijzen

In tegenstelling tot Mega Tegels & Sanitair heeft Sanisale.com ook in Almere, Cruquius en Amsterdam altijd lage prijzen. Bij ons hoeft u niet te wachten op speciale acties. Onze producten worden namelijk gedurende het hele jaar tegen outletprijzen verkocht. Door middel van een offertecheck laten wij u zien dat wij altijd goedkoper zijn dan al onze concurrenten.

BEKIJK ONZE